Lajme

 • Why mosaic tiles?

  Single press-firing makes it possible to obtain ceramic products that are virtually unique: previously-atomised glazes and clays are combined by permeation through dry pressing. The firing cycle at a temperature of over 1,200°C enhances the exceptional aesthetic qualities, long life and resistance of the product. These characteristics make the products…
  Lexo më shumë
 • Why mosaic?

  Why mosaic? A question we are asked frequently is which wall decor art we prefer, & our answer is that we always prefer – and recommend - mosaic. Although wall décor comes in many forms like fresco painting, frames, stickers, and design accessories, for us, nothing really compares to mosaic, and…
  Lexo më shumë
 • handcrafted mosaic mural for hotel room

  From our wide range of products, we are offering a classy range of handcrafted mosaic tiles applied in hotel wall.Designed with utmost precision, the offered tiles are processed from high grade ceramic and advanced technology in compliance with international standards by our skilled professionals. We provide these tiles in plethora…
  Lexo më shumë
 • How many types of floor tiles are there?

  Tiles are a popular flooring choice in many homes, offering a huge range of benefits. They will outlast any other flooring material, and keep the home nice and cool in the summer months. A good investment, floor tiles will almost always increase the value of your home and keep it…
  Lexo më shumë
 • The Best Options for Bathroom Floor Tile

  While there are various bathroom floor tile options, knowing the pros and cons for each will help you make the right choice in your home. Bathroom floor tile is available in a surprising number of materials. qeramike, porcelan, and vinyl tiles are what come to mind first, and for good reason:
  Lexo më shumë
 • Mosaic art of work

  Now our workshop is going to produce the mosaic muralmosaic furnituremosaic sculpturecustomized mosaic painting. Please contact our business assistant and learn more.
  Lexo më shumë
 • Handcrafted mosaic of abstract painting

  There is no doubt that we would like to put the painting in our house and if there is any possibility to make it into the mosaic painting. The answer is Yes. And please check the more design into our website:Abstract flowers for mosaic.
  Lexo më shumë
 • Sneak Into The Art Behind The Mosaic

  mozaik, a small piece of tile used in building to form various decorative patterns. Nowadays, mosaic is gradually integrated into the interior design. The most widely used space for mosaic should be the bathroom in the home. A silver-white mosaic on the wall, combined with the pure white bathroom, is…
  Lexo më shumë
 • Bathroom mosaic mural

  There were bathroom mural for tub surround for a bathroom.They are mural of flowers with golden background.
  Lexo më shumë
 • Handcrafted mosaic for dinning hall

  Here is our latest design project for decoration,please contact me if you are going to find more design.
  Lexo më shumë
 • How to select mosaic tiles

  The background in a work of mosaic art serves two purposes: contrast the colors of the figures in the foreground. suggest motion by arranging the tile in contours around figures.
  Lexo më shumë
 • Purchase of marble tiles

  Purchase of marble tiles The quality of the marble tile texture is natural, compared with natural marble tiles, it is difficult for people to distinguish. When consumers purchase marble tiles, they can distinguish them from the difference in tile color and water absorption. 1, marble tile color is very rich,
  Lexo më shumë
 • KST TILES

  What a busy day today! So many customer come to our booth.
  Lexo më shumë
 • Glossy tiles for project

  Glossy tiles for project. 300×600mm.Large quantity in stock.
  Lexo më shumë
 • Furnizuesi i artë i pllakave të pishinave

  Ne jemi një furnizues i artë i pllakave të pishinave të të gjitha llojeve. Pllakat e pishinave ndahen në qeramike,pllaka qelqi dhe të gjithë. Kontaktoni me ne dhe mësoni më shumë.
  Lexo më shumë
 • Instalimi i pllakave të pishinave

  Instalimi i pishinës: 1.lustrim (pas trajtimit të papërshkueshëm nga uji, lustrim dhe nivelim) Kullojeni pishinën plotësisht. patate të skuqura, bluaj ose çekiç shkurre larg çdo njollë të lartë përgjatë oxhakut të pishinës. Pastroni mbeturinat nga gypat dhe dritat me një çekiç të lehtë. 2.The whole pool is batched with…
  Lexo më shumë
 • Probleme dhe zgjidhje të zakonshme për pllaka qeramike

  1, koha e ngjyrosjes së pllakave qeramike do të bjerë për një kohë të gjatë? A ka pllaka qeramike e përgjithshme ka fenomenin e ngjyrosjes / ngjyrosje ose komatizëm i pabarabartë? përgjigje: ngjyra e pllakave qeramike në përgjithësi nuk është zbardhur! Por për një kohë të gjatë, disa njolla mund të duket se duken të vjetra. This…
  Lexo më shumë
 • Instalimi i pllakave dhe metodat e ndërtimit

  1.Dyqani i pllakave nuk ka nevojë të qëndrojë pllaka e zakonshme e murit me skaj për të qëndruar 1-2 mm, asnjë pllakë muri rreth hendekut rreth 3 mm, efektet speciale mund të rrisin hendekun e mbajtjes. Në mënyrë specifike Xiang shihni udhëzimet e produktit të kompanisë time. Lost seams are mainly due to the late wall and cement will…
  Lexo më shumë
 • Si të pastroni njollat ​​në pllaka të lëmuara?

  1.Përdorni pastën e dhëmbëve kur bojra depërtohet. 2.Të tilla si njollat ​​me salcën e sojës, uthull dhe të tjera në dispozicion Jie Ling Ling. 3.njollosur me njolla të ndryshkut, lëngu i limonit mund të jetë i njollosur me ndryshk njollat ​​e fërkimit të përsëritur, më pas lajeni me sapun dhe ujë. Në vend të kësaj, gjithashtu është në dispozicion dimensioni C. 4.Njollat ​​si çaji, with sodium hydroxide…
  Lexo më shumë
 • Si mirëmbajtja e pllakave të pishinës?

  Pastrimi ditor është relativisht i thjeshtë, mund ta fshini mozaikun me ujë. Nëse hasni njolla të ashpra, përdorni një pastrues guri, por ju lutemi kini kujdes që të pastroni me shumë ujë pas pastrimit. Më shumë detaje,ju lutemi referojuni pllakave të pishinave.
  Lexo më shumë
Enquiry TANI