pllakave qeramike kat

Ne jemi një nga furnizuesit kryesorë të pllakave të qeramikës në Kinë,duke përfshirë pllakave lëmuar prej porcelani,tjegull lëmuar qeramike,plotë tjegull lëmuar me xham,tjegull druri,tjegull mur. Gjithashtu ne jemi prodhimin e pllakave mozaik dhe bllok qelqi.
Enquiry TANI