за компанијата

KST BUILDING MATERILS CO,.ООД.
е производител на мозаик плочки и мермерни плочки,стакло блок со добро опремени мерна опрема и силна техничка force.with широк спектар,добар квалитет,поволни цени и стилски дизајн,нашите производи се широко се користат во градежната полиња.

Избрана производи

Прашање Сега