Rreth kompanisë

KST BUILDING materils CO,.LTD.
është një prodhues i pllaka mozaik dhe pllaka mermeri,bllok qelqi me pajisje të pajisur mirë testimi dhe force.with fortë teknike një gamë të gjerë,cilësi të mirë,çmime të arsyeshme dhe harton elegant,produktet tona janë përdorur gjerësisht në ndërtimin dhe ndërtimit fushat.
Enquiry TANI