njohuri

 • The Best Options for Bathroom Floor Tile

  While there are various bathroom floor tile options, knowing the pros and cons for each will help you make the right choice in your home. Bathroom floor tile is available in a surprising number of materials. qeramike, porcelan, and vinyl tiles are what come to mind first, and for good reason:
  Lexo më shumë
 • Type of installation for wood tile

  Type of installation H-Shaped Installation of it and please check if it suitable for your assemble design. Herringbone Installation: H-Shaped Installation of it and please check if it suitable for your assemble design.
  Lexo më shumë
 • Shënim për shtrimin e pllakave të dyshemesë Whatfarë?

  1.Temperatura e shtrimit të pllakave të dyshemesë duhet të jetë më e lartë se 10 ° C. Para shtrimit, pllakat e dyshemesë duhet të vendosen përballë dhe të vendosen në vendin e ndërtimit për më shumë se 24 orë në mënyrë që temperatura e pllakave të dyshemesë të jetë e njëjtë me temperaturën e dhomës. Laying process should try to…
  Lexo më shumë
Enquiry TANI